Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56106
Title: | Розроблення методики оцінювання якості молока з допомогою віртуальної міри якості |
Other Titles: | Creating of methodic evaluation quality of milk with using of virtual quality measure |
Authors: | Гонсьор, О. Й. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Гонсьор О. Й. Розроблення методики оцінювання якості молока з допомогою віртуальної міри якості. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 107 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 2. 2011. С. 202-209. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 107 |
Abstract: | В даній статті розглянуто основні проблеми методології кваліметричних вимірювань. Описано і проаналізовано основні методи оцінювання якості продукції та перспективи їх розвитку. Розроблена структура системи визначення рівня якості продукції з використанням віртуальної міри якості В данной статье рассмотрены основные проблемы квалиметрических измерений. Описаны и проанализированы основные методы оценивания качества продукции и перспективы их развития. Разработана структура систем определения уровня качества продукции с использованием виртуальной меры качества In the article the most important problems of qualimetrical measurements are considered. The basic methods of product evaluation and prospects of their development are described and analyzed. The structure of the system of determination of product quality level with using of virtual quality measure is created |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56106 |
ISBN: | 5-7987-0176X |
Appears in Collections: | Випуск 107: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_107_Tom_2_2011-202-209.pdf | 342.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.