Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55892
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПадалка, В. В.-
dc.date.accessioned2024-07-09T11:50:25Z-
dc.date.available2024-07-09T11:50:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПадалка В. В. Обґрунтування гіпотези безконтактного обробітку ґрунту. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 107 «Механізація сільськогосподарського виробництва»; Том 1. 2011. С. 273-276.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55892-
dc.description.abstractРозглянуто обґрунтування гіпотези безконтактного обробітку ґрунту. Сформульовані першочергові завдання для її вирішення. Запропоновано принципову схему безконтактного обробітку ґрунту.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрено обоснование гипотезы бесконтактной обработки почвы. Определены первостепенные задачи для её решения. Предложена принципиальная схема бесконтактной обработки почвы.uk_UA
dc.description.abstractThe ground hypothesis of the controlled from distance treatment of soil considered. Primary tasks are certain for its decision. The principle chart of the controlled from distance treatment of soil is offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 107-
dc.titleОбґрунтування гіпотези безконтактного обробітку ґрунтуuk_UA
dc.title.alternativeОбоснование гипотезы бесконтактной обработки почвыuk_UA
dc.title.alternativeGround hypothesis of the controlled from distance treatment of soiluk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 107: Механізація сільськогосподарського виробництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_107_Tom_1_2011-273-276.pdf271.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.