Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55853
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-07T14:15:22Z | - |
dc.date.available | 2024-07-07T14:15:22Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методологія наукових досліджень: опорний конспект лекцій для студентів денної та заочної форм навчання, спец. 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження» ступеня вищої освіти магістр; уклад. Т. М. Головко. Харків: ДБТУ, 2024. 87 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55853 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Методологія наукових досліджень: опорний конспект лекцій | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
OKL_MND_2024.pdf | 4.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.