Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorЖелєва, Т. С.-
dc.contributor.authorІнжиянц, А. Т.-
dc.contributor.authorМороз, Д. Д.-
dc.contributor.authorБогадиця, О. О.-
dc.date.accessioned2024-06-21T14:39:38Z-
dc.date.available2024-06-21T14:39:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Большакова В. А., Гринченко Н. Г., Онищенко В. М., Головко Т. М., Дроменко О. Б., Желєва Т. С., Інжиянц А. Т., Мороз Д. Д., Богадиця О. О. Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний). Харків: ДБТУ, 2022. 170 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55250-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – науково обґрунтована технологія суміші для реструктурування та напівфабрикатів м’ясних реструктурованих заморожених з її використанням. Мета роботи – розробка технології реструктурованих м’ясних заморожених напівфабрикатів, які здатні відтворювати структуру порційного напівфабрикату, мають гарантований рівнень харчової, біологічної цінності та безпечності, що розширить асортимент м’ясних напівфабрикатів. Методи дослідження – традиційні та спеціальні фізико-хімічні; методи планування та математичної обробки експериментальних даних. Науково обґрунтовано технологію реструктурованих м’ясних заморожених напівфабрикатів, доведена доцільність залучення до технологічного циклу виробництва натуральних реструктурованих напівфабрикатів мясної обрізі, розроблена рецептура суміші для цілеспрямованого використання у технології реструктурованих м’ясних напівфабрикатів, досліджено показники якості розробленої продукції. За тематикою роботи виконувались курсові, дипломні проекти та магістерські роботи. За результатами досліджень опубліковано статті в наукових фахових виданнях України, що включені до міжнародних наукометричних баз даних, одержано патент України на корисну модель. Результати НДР обговорювались на науково-практичних конференціях, впроваджено у виробництво та освітній процес.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.relation.ispartofseries;0120U105017-
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectреструктуризаціяuk_UA
dc.subjectсуміш для реструктуруванняuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати м’ясні реструктуровані замороженіuk_UA
dc.titleЗвіт про науково-дослідну роботу "Розробка технології напівфабрикатів м`ясних реструктурованих заморожених" (остаточний)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Звіти НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zvit_Yancheva.pdf5.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.