Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 236.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013Влияния внесения льняного семени на показатели качества мягких сыровРоманченко, С. В.; Кобринская, Е. С.
2013Технологія виробництва напівфабрикату з топінамбура та цикоріюСтіборовський, С. Е.; Османова, Ю. В.
2013Інноваційні технології у виробництві дитячого харчуванняТочкова, О. В.; Мельник, О. П.; Манк, В. В.
2013Функциональный белковый продукт для спортивного питанияРоманченко, С. В.; Варфоломеева, Е. А.
2013Отримання спирторозчинних речовин із гливи звичайноїЧерно, Н. К.; Озоліна, С. О.; Нікітіна, О. В.
2013Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктівСус, Л. В.; Усатюк, С. І.
2013Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста ХарковаПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2013Вплив екстракту стевії на органолептичні показники цукрово-агаро-патокового сиропуДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Особливості асортиментної групи висококалорійних майонезів та митна експертиза під час митних операційЧорна, Т. О.
2013Роль інгредієнтів матриці у формуванні споживних властивостей епоксидних композиційКіріченко, О. Є.