Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 236.
назад
1
2
3
4
5
6
...
24
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
Влияния внесения льняного семени на показатели качества мягких сыров
Романченко, С. В.
;
Кобринская, Е. С.
2013
Технологія виробництва напівфабрикату з топінамбура та цикорію
Стіборовський, С. Е.
;
Османова, Ю. В.
2013
Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування
Точкова, О. В.
;
Мельник, О. П.
;
Манк, В. В.
2013
Функциональный белковый продукт для спортивного питания
Романченко, С. В.
;
Варфоломеева, Е. А.
2013
Отримання спирторозчинних речовин із гливи звичайної
Черно, Н. К.
;
Озоліна, С. О.
;
Нікітіна, О. В.
2013
Способи гідролізу лактози у виробництві безлактозних продуктів
Сус, Л. В.
;
Усатюк, С. І.
2013
Дослідження фізико-механічних показників якості бавовняних рушників, які реалізуються на ринку міста Харкова
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2013
Вплив екстракту стевії на органолептичні показники цукрово-агаро-патокового сиропу
Дюкарева, Г. І.
;
Соколовська, О. О.
2013
Особливості асортиментної групи висококалорійних майонезів та митна експертиза під час митних операцій
Чорна, Т. О.
2013
Роль інгредієнтів матриці у формуванні споживних властивостей епоксидних композицій
Кіріченко, О. Є.
Просмотр
Автор
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
8
Дейниченко, Г. В.
6
Дубініна, А. А.
5
Головко, М. П.
5
Потапов, В. О.
4
Михайлов, В. М.
3
Гніцевич, В. А.
3
Головко, Т. М.
3
Горальчук, А. Б.
.
дальше >
по дате выпуска
234
2013
1
2018
Has File(s)
235
true