Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 236.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2013М’ясні посічені вироби із використанням напівфабрикату білково-мінеральногоГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Овсяннікова, Л. Г.; Полупан, В. В.
2013Продуктові інновації як засіб збалансування раціону харчування людиниГригоренко, О. М.
2013Вплив швидкості та кінцевої температури заморожування на кількість мікроорганізмів та вміст БАР під час отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2013Деструкція параказеїнаткальційфосфатного комплексу твердих сичугових сирів під час їх підготовки до плавлення у разі отримання пастоподібних плавлених сирівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2013Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2013Кріогенна технологія отримання заморожених ягід та пастоподібних добавок із нихПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кіпенко, Г. В.; Сенюк, М. С.
2013Наноструктуровані продукти із квасолі – продукти ХХІ століттяПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.
2013Використання комплексних харчових добавок у технологіях фаршів для заморожених напівфабрикатівСтіборовський, С. Е.; Нефедов, Ю. О.
2013Комплексна оцінка якості виробів для школярів із використанням функціональних інгредієнтівХлібійчук, В. О.
2013Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів із ефірної оліїУсатюк, О. М.; Фролова, Н. Е.; Арпуль, О. В.