Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
06. Матеріали наукових конференцій
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг
запрос
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 236.
назад
1
2
3
4
5
...
24
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
М’ясні посічені вироби із використанням напівфабрикату білково-мінерального
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Овсяннікова, Л. Г.
;
Полупан, В. В.
2013
Продуктові інновації як засіб збалансування раціону харчування людини
Григоренко, О. М.
2013
Вплив швидкості та кінцевої температури заморожування на кількість мікроорганізмів та вміст БАР під час отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2013
Деструкція параказеїнаткальційфосфатного комплексу твердих сичугових сирів під час їх підготовки до плавлення у разі отримання пастоподібних плавлених сирів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2013
Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2013
Кріогенна технологія отримання заморожених ягід та пастоподібних добавок із них
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Кіпенко, Г. В.
;
Сенюк, М. С.
2013
Наноструктуровані продукти із квасолі – продукти ХХІ століття
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Кострова, К. В.
2013
Використання комплексних харчових добавок у технологіях фаршів для заморожених напівфабрикатів
Стіборовський, С. Е.
;
Нефедов, Ю. О.
2013
Комплексна оцінка якості виробів для школярів із використанням функціональних інгредієнтів
Хлібійчук, В. О.
2013
Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів із ефірної олії
Усатюк, О. М.
;
Фролова, Н. Е.
;
Арпуль, О. В.
Просмотр
Автор
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
8
Дейниченко, Г. В.
6
Дубініна, А. А.
5
Головко, М. П.
5
Потапов, В. О.
4
Михайлов, В. М.
3
Гніцевич, В. А.
3
Головко, Т. М.
3
Горальчук, А. Б.
.
дальше >
по дате выпуска
234
2013
1
2018
Has File(s)
235
true