Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5509
Title: Основні етапи розвитку та особливості інвестиційної діяльності в Україні
Authors: Шталь, Т.В.
Зосимова, Ж.С.
Дзаламідзе, С.Т.
Keywords: інвестиційна діяльність;Україна;етапи розвитку інвестиційної діяльності в Україні;investment activity;Ukraine;stages of development of investment activity in Ukraine;инвестиционная деятельность;Украина;этапы развития инвестиционной деятельности в Украине
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шталь Т.В., Зосимова Ж.С., Дзаламідзе С.Т. Основні етапи розвитку та особливості інвестиційної діяльності в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 1. С. 119-124.
Abstract: Проведено аналіз етапів інвестиційної діяльності в Україні як на рівні держави, так і на рівні підприємства. Визначено, що в інвестиційній діяльності країни є проблеми подолання незбалансованості та недосконалості в процесах здійснення інвестиційної діяльності на підприємстві. Виявлено, що для підвищення ефективності розвитку інвестиційної діяльності потрібно вирішувати ці питання на рівні країни в цілому та рівня підприємства зокрема.
Analyzed the stages of investment activity in Ukraine is at the state level and at the enterprise level. Determined that the investment activities of the country have a problem overcoming imbalances and imperfections in the process of investment in the company. We found that the efficiency of investment required to address these issues at the level of the whole country, and the level of enterprises, in particular.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5509
Appears in Collections:Випуск 2(18), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_2(1)__19.pdf237.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.