Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955
Title: Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва
Authors: Попова, В. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Попова В. О. Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 151-155.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955
Appears in Collections:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.