Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955
Title: | Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва |
Authors: | Попова, В. О. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Попова В. О. Вплив технології копчення на безпечність харчових продуктів тваринництва та рибництва. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 151-155. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54955 |
Appears in Collections: | Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_Vidnovlennia ta innovatsiinyi rozvytok tvarrynnytstva v umovakh suchashykh vyklykiv_2024_151-155.pdf | 177.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.