Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54954
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorVasylieva, Y.-
dc.contributor.authorSodi, I.-
dc.date.accessioned2024-06-18T07:33:51Z-
dc.date.available2024-06-18T07:33:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationVasylieva Y., Sodi I. Characterization of lipid composition of milk of different quality. Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів: тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції науковців, викладачів та аспірантів, 23-24 квітня 2024 р. Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 149-151.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54954-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleCharacterization of lipid composition of milk of different qualityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.