Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5377
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткачова, С.С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-22T11:36:28Z | - |
dc.date.available | 2022-08-22T11:36:28Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ткачова С.С. Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в сегменті швидкого харчування. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 2(18), Ч. 2. С. 266-273. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5377 | - |
dc.description.abstract | Досліджено сучасний стан та стратегічні зміни в сегменті швидкого харчування; визначено стратегічні перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в сегменті швидкого харчування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The current status and strategic changes in the fast food segment are studied; strategic prospects of the restaurant business in Ukraine in the segment of fast food are identified. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | Україна | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | швидке харчування | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | Ukraine | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | fast food | uk_UA |
dc.subject | ресторанный бизнес | uk_UA |
dc.subject | Украина | uk_UA |
dc.subject | развитие | uk_UA |
dc.subject | быстрое питание | uk_UA |
dc.title | Перспективи розвитку ресторанного бізнесу України в сегменті швидкого харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2(18), Ч 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2013_2(2)__41.pdf | 267.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.