Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРозуменко, Анастасія Романівна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-20T13:40:55Z-
dc.date.available2024-05-20T13:40:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРозуменко А. Р., Желєва Т. С. Застосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдів. Modern aspects of science and practice: аbstracts of XI International Scientific and Practical Conference, November 30 – December 03, 2021, Melbourne, Australia, 2021. С. 570-572uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53244-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherAustraliauk_UA
dc.titleЗастосування в м’ясній промисловості харчових добавок та інгредієнтів на основі гідроколоїдівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
S_Avstraliya_21-571-573.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.