Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52220
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСидашенко, А. И.-
dc.contributor.authorСкобло, Т. С.-
dc.contributor.authorОльгинский, А. Г.-
dc.contributor.authorВласовец, В. М.-
dc.contributor.authorПасько, Н. С.-
dc.date.accessioned2024-05-06T13:13:04Z-
dc.date.available2024-05-06T13:13:04Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationСидашенко А. И., Скобло Т. С., Ольгинский А. Г., Власовец В. М., Пасько Н. С. Анализ шлаков используемых пpи восстановлении деталей сельскохозяйственной техники для повышения их долговечности. Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. Харків: ХНТУСГ, 2006. Вип. 47: Технічний сервіс АПК, техніка та технології у с.-г. машинобудуванні. С. 117-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52220-
dc.description.abstractВиконано анаїіз мінералогічного та хімічного складу шлаків Нікопольського ірсросплавного заводу. Визначено температурні параметри його складових, надані рекомендації щодо використання при відновленні деталей.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis o f mineralogical and chemical composition o f shlakov o f the Nicopolscogo ferro-alloy factory is executed. The temperature parameters o f his constituents are definite, the given recommendations in relation to the use.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харківського нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 47-
dc.titleАнализ шлаков используемых пpи восстановлении деталей сельскохозяйственной техники для повышения их долговечностиuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis shlakov of used for renewal details of agricultural technique for the rise their longevityuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sydashenko_Visnyk_KHNTUSH_2006_47_117-120.pdf179.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.