Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52048
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калєнік, Ксенія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Скриннік, Вікторія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-02T12:56:59Z | - |
dc.date.available | 2024-05-02T12:56:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг : курс лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: К. В. Калєнік, В. І. Скриннік. Харків: ДБТУ, 2023. 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52048 | - |
dc.description.abstract | Курс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг: курс лекцій, спец. 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_KROS-KUL_TURNI.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.