Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571
Title: Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів
Authors: Каліновська, Т. В.
Оболкіна, В. І.
Волощук, Г. І.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Волощук Г. І., Використання продуктів переробки винограду при виробництві цукристих кондитерських виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 49-50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51571
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_49-50.pdf216.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.