Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51308
Title: | Сучасні умови розвитку готельно-ресторанної галузі України як основної складової готельної індустрії |
Authors: | Березівська, О. Й. Дидів, І. Б. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків |
Citation: | Березівська О. Й., Дидів І. Б. Сучасні умови розвитку готельно-ресторанної галузі України як основної складової готельної індустрії. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 635-638. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51308 |
Appears in Collections: | Управління розвитком соціально-економічних систем |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_635-638.pdf | 248.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.