Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51308
Title: Сучасні умови розвитку готельно-ресторанної галузі України як основної складової готельної індустрії
Authors: Березівська, О. Й.
Дидів, І. Б.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків
Citation: Березівська О. Й., Дидів І. Б. Сучасні умови розвитку готельно-ресторанної галузі України як основної складової готельної індустрії. Управління розвитком соціально-економічних систем: матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 21-22 березня 2024 року). Харків: ДБТУ. Ч. 2. 2024. С. 635-638.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51308
Appears in Collections:Управління розвитком соціально-економічних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Upravlinnia rozvytkom sotsialno-ekonomichnych system_Ch 2_ 2024_635-638.pdf248.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.