Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50775
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богомолов, О. В. | - |
dc.contributor.author | Черняєв, О. О. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Келеберда, О. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-12T18:35:43Z | - |
dc.date.available | 2024-04-12T18:35:43Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Богомолов О. В., Черняєв О. О., Гурський П. В., Келеберда О. Г. Дослідження процесу нагріву ріпаку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 426-429. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-0176X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50775 | - |
dc.description.abstract | Визначена швидкість нагріву насіння ріпаку різної вологості при високих температурах агента сушки. | uk_UA |
dc.description.abstract | Определена скорость нагрева семян рапса разной влажности при высоких температурах агента сушки. | uk_UA |
dc.description.abstract | Speed of heating of seeds rape different humidity is defined at heats of the agent of drying. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103 | - |
dc.title | Дослідження процесу нагріву ріпаку | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование процесса нагрева семян рапса | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of process of heating of seeds rape | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_103_2010_65.pdf | 323.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.