Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50723
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Попов, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Попова, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-12T06:01:31Z | - |
dc.date.available | 2024-04-12T06:01:31Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Попов О. Є., Попова О. О. Аксіологічні пріоритети в сучасній системі вищої освіти. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 93-94. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50723 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Аксіологічні пріоритети в сучасній системі вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_93-94.pdf | 212.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.