Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50613
Title: | Профілактика та попередження пофесійних захворювань у фахівців з виробництва харчової продукції |
Authors: | Кобзєва, І. О. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Кобзєва І. О. Профілактика та попередження пофесійних захворювань у фахівців з виробництва харчової продукції. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 79-80. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50613 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_79-80.pdf | 189.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.