Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50605
Title: | Формування регіональних цільових стратегій розвитку сфери харчування |
Authors: | Яцун, Л. М. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Яцун Л. М. Формування регіональних цільових стратегій розвитку сфери харчування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 72. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50605 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_72.pdf | 177.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.