Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50590
Title: | Підходи до формування системи нематеріальної мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Пічугіна, Т. С. Ткаченко, О. П. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Пічугіна Т. С., Ткаченко О. П. Підходи до формування системи нематеріальної мотивації праці на підприємствах ресторанного господарства. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 4. С. 58-59. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50590 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_4_58-59.pdf | 192.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.