Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50417
Title: Методологія оцінки рівня техніки при розробці технологічної блочно-варіантної системи машиновикористання в землеробстві
Other Titles: Методология оценки уровня техники при разработке технологической блочно-вариатной системы машиноиспользование в земледелии
The method of assessment of the level in the development process technology block-variant machine use system in agriculture
Authors: Мазоренко, Д. І.
Харченко, С. О.
Ковтун, Ю. І.
Анікєєв, О. І.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Мазоренко Д. І., Харченко С. О., Ковтун Ю. І., Анікєєв О. І. Методологія оцінки рівня техніки при розробці технологічної блочно-варіантної системи машиновикористання в землеробстві. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 103 «Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції». 2010. С. 5-11.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 103
Abstract: Пропонуються методологічні напрямки вирішення проблеми оцінки рівня сільгосптехніки за показниками збереження енергоресурсів, екосистеми і біопотенціалу сільгоспкультур.
Предлагаются методологические направления решения проблемы оценки уровня сельскохозяйственной техники с использованием показателей сохранения энергоресурсов, экосистемы и биопотенциалы сельскохозяйственных культур.
The proposed methodological directions for solving the problem of estimating the level of agricultural technology with the use of indicators of energy conservation, ecosystems, and biopotential crops.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50417
ISBN: 5-7987-0176X
Appears in Collections:Випуск103: Механізація сільськогосподарського виробництва та переробки сільськогосподарської продукції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_103_2010_3.pdf322.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.