Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2022-08-17T07:57:19Z-
dc.date.available2022-08-17T07:57:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГринченко Н. Г., Желєва Т. С. Формування сировинних ресурсів: методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 181 "Харчові технології" (освітня програма "Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищої освіти бакалавр; Харк. держ. у-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 50 c.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5036-
dc.description.abstractМета викладення дисципліни "Формування сировинних ресурсів" полягає у визначенні рівня розвітку тваринництва в умовах прискореного науково-технічного прогресу галузі, наданні майбутьнім фахівцям галузі теоретичних основ та практичних навичок організації раціонального забезбечення сировиною підприемств галузі, залучення до переробки нових види сировинних ресурсів, поглиблення рівня переробки м'ясних сировинних ресурсів у готову продукцію.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectресурсиuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectтваринне походженняuk_UA
dc.titleФормування сировинних ресурсівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018._2_pos_24.pdf6.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.