Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5031
Title: Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств
Authors: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Keywords: метрологічне забезпечення;стандартизація;м'ясопереробні підприємства;управління якістю;форми стандартизації
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Онищенко В. М. Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 67 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни є формування системи теоретичних знань та набуття практичних навичок у сфері організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробної галузі. Предметом вивчення дисципліни є функції та взаємозв’язок інструментів управління якістю продукції галузі (методологічних засад і нормативно-правової бази, метрологічного забезпечення, контролю технологічних процесів, стандартизації та підтвердження відповідності). Об’єктом вивчення дисципліни є інструменти управління якістю та продукція м’ясопереробної галузі. Для досягнення мети викладання курсу «Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств» студент повинен: знати основні складові, функції та взаємозв’язок сукупності організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробної галузі; вміти ефективно управляти якістю продукції м’ясоп- ереробної галузі, а саме: на підставі існуючих нормативно-правової бази та практичного досвіду здійснювати заходи з розробки та удосконалення концептуальних підходів у системах управління якістю; запроваджувати у практику розроблені системи управління якістю продукції галузі та проводити контрольно-коригувальні роботи з метою їх ефективного функціонування.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5031
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_2_pos_22.pdf798.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.