Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5031
Title: | Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств |
Authors: | Онищенко, В'ячеслав Миколайович |
Keywords: | метрологічне забезпечення;стандартизація;м'ясопереробні підприємства;управління якістю;форми стандартизації |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Онищенко В. М. Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»); Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 67 с. |
Abstract: | Метою викладання дисципліни є формування системи теоретичних знань та набуття практичних навичок у сфері організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробної галузі. Предметом вивчення дисципліни є функції та взаємозв’язок інструментів управління якістю продукції галузі (методологічних засад і нормативно-правової бази, метрологічного забезпечення, контролю технологічних процесів, стандартизації та підтвердження відповідності). Об’єктом вивчення дисципліни є інструменти управління якістю та продукція м’ясопереробної галузі. Для досягнення мети викладання курсу «Управління якістю продукції м’ясопереробних підприємств» студент повинен: знати основні складові, функції та взаємозв’язок сукупності організаційної структури, відповідальності, процедур і ресурсів, які забезпечують здійснення загального керівництва якістю продукції м’ясопереробної галузі; вміти ефективно управляти якістю продукції м’ясоп- ереробної галузі, а саме: на підставі існуючих нормативно-правової бази та практичного досвіду здійснювати заходи з розробки та удосконалення концептуальних підходів у системах управління якістю; запроваджувати у практику розроблені системи управління якістю продукції галузі та проводити контрольно-коригувальні роботи з метою їх ефективного функціонування. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5031 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_2_pos_22.pdf | 798.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.