Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50240
Title: Міжнародний досвід формування системи організації харчування за місцем роботи
Authors: П’ятницька, Г. Т.
Найдюк, В. С.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: П’ятницька Г. Т., Найдюк В. С. Міжнародний досвід формування системи організації харчування за місцем роботи. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 3. С. 88-89.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50240
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_3_88-89.pdf182.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.