Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВласова, Н. О.-
dc.contributor.authorМелушова, І. Ю.-
dc.date.accessioned2024-04-04T10:09:19Z-
dc.date.available2024-04-04T10:09:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВласова Н. О., Мелушова І. Ю. Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 3. С. 69-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50200-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсновні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_3_69-70.pdf177.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.