Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50068
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Герасимова, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Донець, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-02T10:57:32Z | - |
dc.date.available | 2024-04-02T10:57:32Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Янчева Л. М., Герасимова Н. С., Донець В. С. Контролінг як ефективна система управління витратами на готельних підприємствах. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 3. С. 42-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50068 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Контролінг як ефективна система управління витратами на готельних підприємствах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2011_3_42-43.pdf | 174.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.