Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50019
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФерендюк, О. В.-
dc.contributor.authorОлексюк, В. П.-
dc.date.accessioned2024-04-02T08:40:52Z-
dc.date.available2024-04-02T08:40:52Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФерендюк О. В., Олексюк В. П. Зниження енергоємності процесу фрезерування ґрунту і методика проведення лабораторних випробувань фрезерного культиватора. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 145 «Технічний сервіс машин для рослинництва». 2014. С. 91-99.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/50019-
dc.description.abstractРозроблений вібраційний робочий орган фрезерного культиватора. Запропонована методика експериментальних досліджень. Наведені результати експериментальних досліджень.uk_UA
dc.description.abstractРазработан вибрационный рабочий орган фрезерного культиватора. Предложена методика экспериментальных исследований. Предоставленные результаты экспериментальных исследований.uk_UA
dc.description.abstractDesigned by vibrating working organ milling cultivator. The proposed method of experimental studies. The results of experimental studies was provided.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 145-
dc.titleЗниження енергоємності процесу фрезерування ґрунту і методика проведення лабораторних випробувань фрезерного культиватораuk_UA
dc.title.alternativeСнижение энергоемкости процесса фрезерования почвы и методика проведения лабораторных испытаний фрезерного культиватораuk_UA
dc.title.alternativeReduction of energy consumption of the milling process and methods laboratory testing rotary cultivatoruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 145: Технічний сервіс машин для рослинництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_145_2014_16.pdf456.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.