Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49956
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСікун, М. В.-
dc.date.accessioned2024-03-30T12:32:53Z-
dc.date.available2024-03-30T12:32:53Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСікун М. В. Вплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів на основі показники мікроклімату в групових станках для поросят віком від одного до трьох місяців. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 174-178.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49956-
dc.description.abstractРозглянуто вплив технологічних і конструктивных особливостей приготування та роздавання кормів на основні показники мікроклімату в групових станках для поросят, який дозволить покращити умови утримання тварин. Застосування технологічного прийому забезпечення поросят кормом та водою з використанням розробленої технологічної лінії для приготування та роздавання вологого корму різної консистенції, в порівнянні з контрольними групами №1 та №2, привело до зменшення відносної вологості повітря в групових станках дослідної групи на 4,0% і 2,5% відповідно.uk_UA
dc.description.abstractРассмотрено влияние технологических и конструктивных особенностей приготовления и раздачи кормов на основные показатели микроклимата в групповых станках для поросят, которое позволит улучшить условия содержания животных. Применение технологического приема обеспечения поросят кормом и водой с использованием разработанной технологической линии для приготовления и раздачи влажного корма различной консистенции, по сравнению с контрольными группами № 1 и № 2, привело к уменьшению относительной влажности воздуха в групповых станках опытной группы на 4,0% и 2,5% соответственно.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of technological and design features of the preparation and distribution of feed on the basic parameters of the microclimate in group stalls for pigs that will improve animal welfare. The use of technology to ensure piglets receiving food and water from the developed facilities for the preparation and distribution of wet feed different consistency, compared with the control group № 1 and № 2, led to a decrease in the relative humidity in group stalls experimental group 4,0% and 2,5%, respectively.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144-
dc.titleВплив технологічних і конструктивних особливостей приготування та роздавання кормів на основі показники мікроклімату в групових станках для поросят віком від одного до трьох місяцівuk_UA
dc.title.alternativeВлияние технологических и конструктивных особенностей приготовления и раздачи кормов на основные показатели микроклимата в групповых станках для поросят возрастом от одного до трех месяцевuk_UA
dc.title.alternativeImpact of technological and design features of preparation and distribution of feed on the main indicators microclimate in group farrowing old piglets from one to three monthsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_144_2014_33.pdf162.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.