Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49918
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-29T12:51:23Z | - |
dc.date.available | 2024-03-29T12:51:23Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В. Вплив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової індустрії. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 449-450. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49918 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | плив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової індустрії | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_449-450.pdf | 161.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.