Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49837
Title: Сучасні вимоги до перепідготовки фахівців
Authors: Артеменко, В. С.
Бубенець, І. Г.
Чеканова, Л. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артеменко В. С., Бубенець І. Г., Чеканова Л. В. Сучасні вимоги до перепідготовки фахівців. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 366-367.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49837
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_366-367.pdf161.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.