Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49767
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМироненко, А. П.-
dc.contributor.authorЗавгородній, О. І.-
dc.date.accessioned2024-03-28T13:50:26Z-
dc.date.available2024-03-28T13:50:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМироненко А. П., Загородній О. І. Виробнича перевірка результатів досліджень вертикального змішувача інгредієнтів комбікормів в умовах господарства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 12-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49767-
dc.description.abstractВ статті наведено результати виробничих досліджень вертикального змішувача інгредієнтів комбікормів згідно вибраних оптимальних параметрів його роботи.uk_UA
dc.description.abstractВ статье представлено результаты производственных исследований согласно выбранных оптимальных параметров работы вертикального смесителя ингредиентов комбикормовuk_UA
dc.description.abstractIn a scientific article presents results from occupational studies selected according to the optimal parameters of the vertical mixer mixed feed ingredientsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144-
dc.titleВиробнича перевірка результатів досліджень вертикального змішувача інгредієнтів комбікормів в умовах господарстваuk_UA
dc.title.alternativeПроизвоственна проверка результатов исследований вертикального смесителя ингредиентов комбикормов в условиях хозяйстваuk_UA
dc.title.alternativeResearch production results of vertical check ingredients feedstuff mixer in conditions farmsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_144_2014_5.pdf551 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.