Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49751
Title: Розробка електронного практикуму з теми «Жорсткість води»
Authors: Пілюгіна, І. С.
Аксьонова, О. Ф.
Сибірякова, І. Г.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пілюгіна І. С., Аксьонова О. Ф., Сибірякова І. Г. Розробка електронного практикуму з теми «Жорсткість води». Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 356-357.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49751
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_2_356-357.pdf219.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.