Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49717
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасянчук, В. В.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.date.accessioned2024-03-27T11:41:15Z-
dc.date.available2024-03-27T11:41:15Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКасянчук В. В., Могутова В. Ф. Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 274-278.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49717-
dc.description.abstractВ даній роботі розглянута наявність ферментів в пастеризованому молоці в залежності від масової частки жиру та різних режимів пастеризації, а також вплив терміну зберігання молока на присутність в ньому ферментів.uk_UA
dc.description.abstractВ данной работе рассмотрено наличие ферментов в пастеризованном молоке в зависимости от массовой доли жира и разных режимов пастеризации, влияние сроков хранения молока на присутствие в нем ферментов.uk_UA
dc.description.abstractIn the given work presence of enzymes in the pasteurised milk depending on a mass fraction of fat and different modes of pasteurisation, influence of periods of storage of milk on presence at it of enzymes is considered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88-
dc.titleВизначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молокаuk_UA
dc.title.alternativeОпределение наличия ферментов фосфатази и пероксидази как способ управления пастеризацией молокаuk_UA
dc.title.alternativeDefinition of presence of enzymes фосфатази and пероксидази as the way of management of milk pasteurizationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_88_2009_39.pdf284.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.