Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49717
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касянчук, В. В. | - |
dc.contributor.author | Могутова, В. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T11:41:15Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T11:41:15Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Касянчук В. В., Могутова В. Ф. Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молока. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 274-278. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-01 76-X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49717 | - |
dc.description.abstract | В даній роботі розглянута наявність ферментів в пастеризованому молоці в залежності від масової частки жиру та різних режимів пастеризації, а також вплив терміну зберігання молока на присутність в ньому ферментів. | uk_UA |
dc.description.abstract | В данной работе рассмотрено наличие ферментов в пастеризованном молоке в зависимости от массовой доли жира и разных режимов пастеризации, влияние сроков хранения молока на присутствие в нем ферментов. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the given work presence of enzymes in the pasteurised milk depending on a mass fraction of fat and different modes of pasteurisation, influence of periods of storage of milk on presence at it of enzymes is considered. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 | - |
dc.title | Визначення наявності ферментів фосфатази та пероксидази, як засіб управління пастеризацією молока | uk_UA |
dc.title.alternative | Определение наличия ферментов фосфатази и пероксидази как способ управления пастеризацией молока | uk_UA |
dc.title.alternative | Definition of presence of enzymes фосфатази and пероксидази as the way of management of milk pasteurization | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_39.pdf | 284.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.