Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49708
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповаленко, О. І.-
dc.contributor.authorПавлюченко, О. С.-
dc.contributor.authorШаран, А. В.-
dc.contributor.authorСупрун-Крестова, О. Ю.-
dc.contributor.authorПерегуда, М. А.-
dc.date.accessioned2024-03-27T10:36:34Z-
dc.date.available2024-03-27T10:36:34Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationШаповаленко О. І., Павлюченко О. С., Шафран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Перегуда М. А. Дослідження мікробіологічного стану екструдованих зернових сумішей з насінням льону. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 251-256.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-01 76-X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49708-
dc.description.abstractВ статті розглянуто питання зміни мікрофлори розроблених екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання за температури 0 та +20 °С.uk_UA
dc.description.abstractB статье рассмотрен вопрос изменения микрофлоры разработанных экструдированных зерновых смесей с семенами льна в процессе хранения при температуре 0 и +20 °C.uk_UA
dc.description.abstractIn article the question of change of microflora developed grain mixes with seeds of flax in the course of storage is considered at temperature 0 and +20 °C.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 188-
dc.titleДослідження мікробіологічного стану екструдованих зернових сумішей з насінням льонуuk_UA
dc.title.alternativeМикробиологическое состояние экструдированных зерновых смесей с семенами льнаuk_UA
dc.title.alternativeMicrobiological condition of grain mixes with simeons of flaxuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_35.pdf230.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.