Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49708
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаповаленко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Павлюченко, О. С. | - |
dc.contributor.author | Шаран, А. В. | - |
dc.contributor.author | Супрун-Крестова, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Перегуда, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-27T10:36:34Z | - |
dc.date.available | 2024-03-27T10:36:34Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Шаповаленко О. І., Павлюченко О. С., Шафран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Перегуда М. А. Дослідження мікробіологічного стану екструдованих зернових сумішей з насінням льону. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 251-256. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 5-7987-01 76-X | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49708 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто питання зміни мікрофлори розроблених екструдованих зернових сумішей з насінням льону під час зберігання за температури 0 та +20 °С. | uk_UA |
dc.description.abstract | B статье рассмотрен вопрос изменения микрофлоры разработанных экструдированных зерновых смесей с семенами льна в процессе хранения при температуре 0 и +20 °C. | uk_UA |
dc.description.abstract | In article the question of change of microflora developed grain mixes with seeds of flax in the course of storage is considered at temperature 0 and +20 °C. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 188 | - |
dc.title | Дослідження мікробіологічного стану екструдованих зернових сумішей з насінням льону | uk_UA |
dc.title.alternative | Микробиологическое состояние экструдированных зерновых смесей с семенами льна | uk_UA |
dc.title.alternative | Microbiological condition of grain mixes with simeons of flax | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_35.pdf | 230.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.