Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49632
Title: Обоснование автоматического регулирования производственных процессов сахарных заводов
Other Titles: Обґрунтування автоматичного регулювання виробничих процесів цукрових заводів
Rationale for automatic regulation of production processes sugar factory.
Authors: Ляшенко, С. А.
Фесенко, А. М.
Ляшенко, А. С.
Беляева, И. С.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Ляшенко С. А., Фесенко А. М., Ляшенко А. С., Беляева И. С. Обоснование автоматического регулирования производственных процессов сахарных заводов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 104-109.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: B статье рассмотрены вопросы автоматического регулирования проходных сечений трубопроводов сахарных заводов. Сделан анализ состояния вопроса и обоснована необходимость автоматического изменения сечения основных трубопроводов, которые подают сок, сироп, пар и воду.
В статі розглянуто питання автоматичного регулювання прохідних перерізів трубопроводів цукрових заводів. Зроблено аналіз стану питання та обгрунтована необхідність автоматичної зміни перерізів основних трубопроводів, що подають сік, сироп, пapy тa воду.
In this article we have studied the problems of automatic control of pipelines through-sections of the sugar mills. An analysis of its issue was made and the need to automatically main pipelines section changing, (which are served juice, syrup, steam and wate) was justified.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49632
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_15.pdf238.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.