Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49554
Title: Технология нанесения теплоизоляционного покрытия на внутреннюю поверхность литейной формы при литье заготовок мукомольных вальцов
Other Titles: Технологія нанесення теплоізоляційного покриття на внутрішню поверхню ливарної форми при виливанні заготівок мукомольних вальців
Technology of drawing of the covering on the internal surface of the foundry form at moulding of preparations of flour-grinding rollers
Authors: Скобло, Т. С.
Богомолов, О. В.
Иващенко, С. Г.
Будагьянц, Н. А.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Скобло Т. С., Богомолов О. В., Иващенко С. Г., Будагьянц Н. А. Технология нанесения теплоизоляционного покрытия на внутреннюю поверхность литейной формы при литье заготовок мукомольных вальцов. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 27-33.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88
Abstract: B статье рассмотрена технология, произведен выбор режимов, исследована кинетика роста толщины нанесения теплоизоляционного покрытия литейной формы при литье заготовок мукомольных вальцов.
В статті розглянута технологія, зроблено вибір режимів, досліджена кінетика росту товщини нанесення теплоізоляційного покриття ливарної форми при виливанні заготівок мукомольних вальців.
In article the technology is considered, the choice of modes is made, is investigated кинетика growth of a thickness of drawing теплоизоляционного coverings of the foundry form at moulding of preparations flour-grinding.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49554
ISBN: 5-7987-01 76-X
Appears in Collections:Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_88_2009_6.pdf266.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.