Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/49441
Title: Условия уменьшения энергоемкости обработки как фактора повышения качества и долговечности деталей машин
Other Titles: Умови зменшення енергоємності обробки як фактора підвищення якості й довговічності деталей машин
Terms of reducing energy intensity of processing as a factor in improving the quality and durability of machine parts
Authors: Андилахай, А. В.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Андилахай В. А. Условия уменьшения энергоемкости обработки как фактора повышения качества и долговечности деталей машин. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 80 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 80
Abstract: В работе проведен теоретический анализ условий уменьшения энергоемкости обработки как фактора повышения качества и долговечности деталей машин. Приведена аналитическая зависимость для определения энергоемкости обработки и показаны практические примеры по ее уменьшению
У роботі проведений теоретичний аналіз умов зменшення енергоємності обробки як фактора підвищення якості й довговічності деталей машин. Наведено аналітичну залежність для визначення енергоємності обробки й показані практичні приклади по її зменшенню
In this paper, a theoretical analysis of the conditions of reducing energoem-bones treatment as a factor in improving the quality and durability of machine parts. An analysis to determine the energy dependence of the processing and show practical examples of its reduction
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49441
ISBN: 5-7987-0176 X
Appears in Collections:Випуск 80: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_80_2009_54.pdf178.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.