Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49430
Title: Прогнозирование свойств легированного чугуна оценкой химического состава на специальной пробе и в рабочем слое прокатных валков
Other Titles: Прогнозування властивостей легованого чавуну оцінюванням хімічного складу на спеціальній пробі та робочому шару прокатних валків
Prognostication of properties of the alloyed cast-iron by estimation of chemical composition on the special test and in working layer of rollers
Authors: Скобло, Т. С.
Власовец, В. М.
Соколов, Р. Г.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Скобло Т. С., Власовец В. М., Соколов Р. Г. Прогнозирование свойств легированного чугуна оценкой химического состава на специальной пробе и в рабочем слое прокатных валков. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 80 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 80
Abstract: Выполнена оценка ошибки при определении химического состава рабочего слоя прокатных валков на литой пробе, кольце и традиционным методом. Даны рекомендации по улучшению достоверности контроля
Виконано оцінювання похибки при визначенні хімічного складу робочого шару прокатних валків на литій пробі, кільці, та традиційним методом. Надані рекомендації щодо покращення достовірності контролю.
The evaluation of error is executedat determination of chemical composition of working layer of rollers on the poured test, sprat, and by a traditional method. Recommendations are given in relation to the improvement of control authenticity.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49430
ISBN: 5-7987-0176 X
Appears in Collections:Випуск 80: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_80_2009_43.pdf668.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.