Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49426
Title: Повышение долговечности изделий методом бронирования в пастах из нанодисперсных порошков
Other Titles: Підвищення довговічності виробів методом дотування нанодисперсними пастами
Increase of machines parts service life by boriding method from nanodispersed pastes
Authors: Дьяченко, С. С.
Литус, Е. А.
Костик, В. О.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Дьяченко С. С., Литус Е. А., Костик В. О. Повышение долговечности изделий методом бронирования в пастах из нанодисперсных порошков. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 80 «Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 80
Abstract: Разработана простая для применения и энергетически выгодная технология борирования углеродистых и легированных сталей в пастах, состоящих из нанодисперсных веществ. Проанализировано влияние времени на формирование поверхностного диффузионного слоя. Показано влияние легирующих элементов на толщину борированного слоя.
Розроблена проста для застосування й енергетично вигідна технологія борування з нанодисперсних паст вуглецевих і легованих сталей. Проаналізований вплив часу на формування поверхневого дифузійного шару. Показаний вплив легуючих елементів на товщину борованого шару.
Simple for application and energetically favorable technology of boriding from nanodispersed pastes of the carbon and alloyed steels is developed. Influence of time on the surface diffusional layer formation has been analyzed. Influence of alloying elements on a thickness of boriding layer is shown.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49426
ISBN: 5-7987-0176 X
Appears in Collections:Випуск 80: Проблеми надійності машин та засобів механізації сільськогосподарського виробництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_80_2009_39.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.