Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4941
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВітанов, О. Д.-
dc.contributor.authorМогильна, О. М.-
dc.contributor.authorПарамонова, Т. В.-
dc.contributor.authorСергієнко, О. В.-
dc.contributor.authorМельник, О. В.-
dc.contributor.authorРоманов, О. В.-
dc.contributor.authorЯровий, Г. І.-
dc.contributor.authorРоманова, Т. А.-
dc.contributor.authorСолоненко, І. І.-
dc.contributor.authorЛебединський, І. В.-
dc.contributor.authorДідух, Н. О.-
dc.contributor.authorБрагін, О. М.-
dc.date.accessioned2022-08-15T18:41:09Z-
dc.date.available2022-08-15T18:41:09Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНасінництво овочевих рослин: навчальний посібник / за ред. О.Д. Вітанова. 2-е вид. доп. і перероб. Вінниця: ТОВ «ТВОРИ», 2018. 254 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7710-79-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4941-
dc.description.abstractВисвітлено систему ведення насінництва овочевих і баштанних рослин у відкритому ґрунті, основи насіннєзнавства, сівозміни та застосування добрив, біологічні особливості й технології вирощування насіння овочевих і баштанних рослин, приділено увагу питанням якості насіння. Для викладачів і студентів зі спеціальностей: 201 «Агрономія» та 203 «Садівництво і виноградарство» вищих аграрних навчальних закладів, спеціалістів насінницьких господарств, наукових працівників.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВінниця: ТОВ «ТВОРИ»uk_UA
dc.subjectнасіннєвий контрольuk_UA
dc.subjectсортові вирізняльні ознакиuk_UA
dc.subjectбаштанні рослиниuk_UA
dc.subjectякість насінняuk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectпастернакuk_UA
dc.subjectкабачокuk_UA
dc.subjectкукурудза цукроваuk_UA
dc.titleНасінництво овочевих рослинuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nasinnytstvo_NP_3.pdf11.7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.