Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49091
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалєнік, Ксенія Володимирівна-
dc.contributor.authorСкриннік, Вікторія Ігорівна-
dc.date.accessioned2024-03-15T12:37:03Z-
dc.date.available2024-03-15T12:37:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг : курс лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа; уклад.: К. В. Калєнік, В. І. Скриннік. Харків: ДБТУ, 2023. 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49091-
dc.description.abstractКурс лекцій з дисципліни «Гостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг» складений відповідно до навчального плану для підготовки сучасного фахівця з готельно – ресторанної справи, здатного до ефективного соціально-відповідального бізнесу в умовах глобального світового господарства й взаємодії з представниками різних культур і народів. Гостинність та проблематика крос-культурних особливостей в сфері послуг висвітлюється як синтез економічних, маркетингових та управлінських зв’язків з учасниками ринку. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти історичного розвитку гостинності, особливості крос-культурних взаємовідношень у процесі ведення бізнесу. Призначено для здобувачів всіх спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleГостинність та крос-культурні особливості у сфері послуг: курс лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми здобуття освіти за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_kros-kul_tur_osobliv_241_23.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.