Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49026
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРевенко, Д. С.-
dc.contributor.authorРевенко, А. С.-
dc.date.accessioned2024-03-14T13:31:19Z-
dc.date.available2024-03-14T13:31:19Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРевенко Д. С., Ревенко А. С. Моделювання контролю якості реалізації інноваційного проекту. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип 117: «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2011. С.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176X-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49026-
dc.description.abstractЗапропонований метод контролю якості інноваційного проекту на стації реалізаці. Розроблено алгоритм якістновартіснтного методу, який складається з п’яти послідовних етапів, запропоновано підходи.uk_UA
dc.description.abstractПредложен метод контроля качества инновационного проекта на стадии реализации. Разработан алгоритм качественностоимостного метода, который состоит из пяти последовательных этапов, предложено подходы.uk_UA
dc.description.abstractWe propose a method to control the quality of the innovative project at the implementation stage. The algorithm of the method of assessing the quality and cost, consists of five consecutive stages, suggested approaches.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 117-
dc.titleМоделювання контролю якості реалізації інноваційного проектуuk_UA
dc.title.alternativeМоделирование контроля качества реализации инновационного проектаuk_UA
dc.title.alternativeSimulation of control implementation of innovativeuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 117: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_117_2011_49.pdf198.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.