Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49011
Title: Вплив добавок СЕЛ-ПЛЕСКУ та ОЛЛЗАЙМУ ССФ у комбікормах зі зниженим рівнем поживних речовин на продуктивність та збереженість курчат-бройлерів
Other Titles: Влияние добавок СЕЛ-ПЛЕКСА и ОЛЛЗАЙМА ССФ в комбикормах со сниженным уровнем питательных веществ на продуктивность и сохранность цыплят-бройлеров
Influence of SEL-PLEX and ALLZYME SSF in low energy and nutrients level diets for broilers on production and lifeability
Authors: Косяненко, О. М.
Сломчинський, М. М.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Косяненко О. М., Сломчанський М. М. Вплив добавок СЕЛ-ПЛЕСКУ та ОЛЛЗАЙМУ ССФ у комбікормах зі зниженим рівнем поживних речовин на продуктивність та збереженість курчат-бройлерів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78
Abstract: Наведено вплив добавок ОЛЛЗАЙМУ ССФ та СЕЛ-ПЛЕКСУ на продуктивність та збереженість курчат-бройлерів у перші 14 днів життя. Встановлено, що препарати діють навіть за зниженого рівня поживних та мінеральних речовин у комбікормі.
Приведено влияние добавок ОЛЛЗАЙМА ССФ и СЕЛ-ПЛЕКСА на продуктивность и сохранность цыплят-бройлеров в первые 14 дней жизни. Установлено, что препараты действуют даже при сниженном уровне питательных и минеральных веществ в комбикорме.
Studied influence of SEL-PLEX and ALLZYME SSF on production and lifeability if 0-14 days old broilers. SEL-PLEX and ALLZYME SSF give positive effect even in diets with low energy and nutrients diets.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49011
Appears in Collections:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_78_2009_34.pdf168.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.