Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48865
Title: Залежність виходу олії від конструктивних параметрів приймально-підготовчої камери шнекового пресу
Other Titles: Зависимость выхода масла от конструктивных параметров приемно-подготовительной камеры шнекового пресса
Dependence of output of oil on structural parameters to receiving-preparatory chambers of screw the press
Authors: Горбенко, О. А.
Стрельцов, В. В.
Катрич, О. О.
Issue Date: 2009
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Горбенко О. А., Стрельцов В. В., Катрич О. О. Залежність виходу олії від конструктивних параметрів приймально-підготовчої камери шнекового пресу. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78
Abstract: Проведено аналіз відомих конструкцій обладнання для пресування олійної сировини. Наведено результати експериментальних досліджень процесу пресування з використанням лабораторної установки шнекового пресу вдосконаленої конструкцій.
Проведен анализ известных конструкций оборудования для прессования масляного сырья. Приведены результаты экспериментальных исследований процесса прессования с использованием лабораторной установки шнекового пресса усовершенствованной конструкции.
The analysis of the known constructions of equipment for pressing of oily raw material is conducted. The results of experimental researches of pressing process are resulted with the use of the laboratory setting screw the press of the improved construction.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48865
Appears in Collections:Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_78_2009_12.pdf329.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.