Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48824
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Науменко, О. А. | - |
dc.contributor.author | Бойко, І. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-12T08:14:10Z | - |
dc.date.available | 2024-03-12T08:14:10Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Науменко О. А., Бойко І. Г. Методичні рекомендації по підготовці випускної кваліфікаційної роботи магістра. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 78 «Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва». 2009. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48824 | - |
dc.description.abstract | Приведені загальні положення і методичні рекомендації по підготовці випускної кваліфікаційної роботи магістра. | uk_UA |
dc.description.abstract | Приведены общие положения и методические рекомендации по подготовке выпускной квалификационной работы магистра. | uk_UA |
dc.description.abstract | Generals and methodical recommendations are resulted on preparation of final qualifying work of master's degree. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 78 | - |
dc.title | Методичні рекомендації по підготовці випускної кваліфікаційної роботи магістра | uk_UA |
dc.title.alternative | Методические рекомендации по подготовке выпускной квалификационной работы магистра | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodical recommendations are on preparation final qualifying work of master's degree | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 78: Вдосконалення технологій та обладнання виробництва продукції тваринництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_78_2009_4.pdf | 159.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.