Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48656
Назва: Зміна біопотенціалу бульби картоплі при обробці у магнітному полі
Інші назви: Изменение биопотенциала клубня картофеля при обработке в магнитном поле
Change in biopotentіal potato tubers at the treatment in a magnetic field
Автори: Синявський, О. Ю.
Савченко, В. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Синявський О. Ю., Савченко В. В. Зміна біопотенціалу бульби картоплі при обробці у магнітному полі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип 116: «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2011. С.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 116
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження впливу параметрів процесу обробки картоплі у магнітному полі на зміну її біопотенціалу.
Приведены результаты исследования влияния параметров процесса обработки картофеля в магнитном поле на изменение его биопотенциала.
The results of the study parameters influence the processing of potatoes in a magnetic field to change its biopotential.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48656
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск 116: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_116_2011_38.pdf307.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.