Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48581
Title: Вступ до спеціальності: навчально-метод. посібник, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
Authors: Золотарьова, С. А.
Пономарьова, М. С.
Новікова, В. Є.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Вступ до спеціальності: навчально-методичний посібник для самостійного (дистанційного) вивчення дисципліни студентами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); уклад.: С. А. Золотарьова, М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова. Харків: Держ. біотехн. ун-т ;2024. 83 с.
Abstract: Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни розроблений у відповідності з програмою курсу «Вступ до спеціальності». Видання містить методичну інформацію щодо організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів за дистанційною формою навчання, а також рекомендації із самоуправління навчально-творчою діяльністю студентів. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання, спеціальності 015 «Професійна освіта».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48581
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Vstup_spetsial_nosti_24.pdf812.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.