Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48497
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПоперечный, А. Н.-
dc.contributor.authorЖданов, И. В.-
dc.contributor.authorШульга, А. В.-
dc.date.accessioned2024-03-02T13:10:28Z-
dc.date.available2024-03-02T13:10:28Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПоперечный А. Н., Жданов И. В., Шульга А. В. Экспериментальное исследование сушки семян подсолнечника при радиационном теплоподводе. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 281-286.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48497-
dc.description.abstractВ статье проанализированы перспективы сушки семян подсолнечника при радиационном тепловодводе, приведены результаты экспериментальных исследований.uk_UA
dc.description.abstractУ статті проаналізовані перспективи сушіння насіння соняшнику при радіаційному теплопідведенн, наведені результати експериментальних досліджень.uk_UA
dc.description.abstractIn article are analyzed prospects of drying of the sunflower seeds with infra-red heating, brought results of experimental researchers.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleЭкспериментальное исследование сушки семян подсолнечника при радиационном теплоподводеuk_UA
dc.title.alternativeЕкспериментальне дослідження сушіння насіння соняшнику при радіаційному теплопідведенніuk_UA
dc.title.alternativeExperimental research of drying of the sunflower seeds with infra-red heatinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_40.pdf270.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.