Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48046
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.date.accessioned2024-02-23T21:10:15Z-
dc.date.available2024-02-23T21:10:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПузік Л. М. Безпека продукції харчової галузі: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни «Безпека продукції харчової галузі» для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології. Харків: ДБТУ, 2024. 117 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48046-
dc.description.abstractНині проблема безпеки продуктів харчування носить глобальний характер. Інтенсифікація сільськогосподарського виробництва, збільшення автотранспорту, погіршення екологічної обстановки, Чорнобильська катастрофа призводять до збільшення контамінації у продуктах харчування сторонніх і шкідливих для організму людини хімічних сполук. Наявність в харчових продуктах забруднюючих речовин, що не мають харчової і біологічної цінності або токсичних, загрожує здоров’ю людини. Природно, що ця проблема, яка стосується як традиційних, так і нових продуктів харчування, стала особливо гострою нині. Дисципліна «Безпека продукції харчові галузі» призначена для здобувачів освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 181 Харчові технології та 201 Агрономія спрямована на надання поглиблених знань та навиків в галузі технологічних основ безпеки продуктів харчування Метою навчальної дисципліни є підготовка фахівця, що володіє знаннями шляхів зниження потенційних небезпек харчових продуктів і навичками їх реалізації з урахуванням конкретних умов борошномельного, комбікормового й круп'яного виробництв. Завданнями навчальної дисципліни є вивченні шляхів можливого забруднення продукції галузі; ідентифікації різних видів небезпек; вивчення основ налагодження виробництва безпечної продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБезпека продукції харчової галузі: навчально-методичний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Bezpeka produktsiyi_181_24.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.