Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48038
Title: Управління формуванням витрат на виробництві продукції рослинництва
Other Titles: Management of the formation of costs for the production of plant products
Authors: Генкіна, Катерина Андріївна
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, Т. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
Keywords: витрати;елементи витрат;якість продукції;фактори;собівартість;окупність;competitiveness;quality products;competitive factors;cost;innovative development
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Генкіна К. А. Управління формуванням витрат на виробництві продукції рослинництва: кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр»: спец. 073 Менеджмент; наук. кер. Т. І. Олійник; Харків, 2023. 87 с.
Abstract: У роботі викладено результати дослідження проблеми пошуку нових напрямів управління формуванням витрат на виробництві продукції рослинництва зумовлених тенденціями часу. Розкрито теоретичні, методичні та практичні аспекти формування витрат на виробництві продукції рослинництва. Визначені основні складники впливу управління формуванням витрат на виробництві продукції рослинництва. Розглянуто існуючі методичні підходи до оцінки рівня витрат на виробництві продукції рослинництва сільськогосподарських підприємств.
This paper presents the results of the study on finding new ways of increasing the competitiveness of crop production resulting from the trends of the time. The theoretical, methodological and practical aspects of crop production competitiveness. The main factors influencing the competitiveness of crop production. The existing methodical approaches to evaluation of the farm products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48038
Appears in Collections:073 - "Менеджмент" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_44_2_073z-18b-04_Genkína_K_A.pdf
  Restricted Access
1.78 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.